6:38 am
13 Юни 2024
Микрофинанс ООД Пловдив

Счетоводна къща Микрофинанс

За нас


Счетоводни къщи ПловдивСчетоводна къща МИКРОФИНАНС е специализирано счетоводно предприятие, имащо открити амбиции за утвърждаване като еталон за лоялност и професионализъм в бранша.

 

Още от създаването си компанията залага на амбициозен екип от счетоводители и юристи, стремящи се да предложат един съвременен подход в счетоводното обслужване на малки и средни фирми от различни браншове в Пловдив и областта.

 

Традиционно счетоводните къщи работят регионално, като се ограничават в извършването на счетоводни услуги на клиенти от градовете, в които поддържат офиси. Ние се опитваме да бъдем иноватори и да стигнем по-далеч. Въпреки, че първоначално бяхме ориентирани към клиенти от гр. Пловдив и Асеновград, вече работим дистанционно с фирми от цялата страна, посредством изградената система за онлайн счетоводно обслужване и съвременните възможности за комуникация с клиентите. Това стана възможно и с разширяването на електонните услуги на институциите (НАП, НОИ, НСИ, АВ), което позволява почти всички процедури да се извършват по електронен път. Така например доскоро традиционни процедури, като регистрация на фирма, подаване на болнични листове или ускорено възстановяване на ДДС, могат да стават изцяло дистанционно.


Основните ни приоритети са:

 

 Изграждане на безупречна организация на счетоводната отчетност, която да сведе до минимум риска от грешки;

 

 Да осигурим сигурност и спокойствие на клиентите си, за да могат уверено да насочат усилията си върху развитието на бизнеса;

 

 Да предоставяме своевременна счетоводна и финансова информация, която да помага ръководството да взема правилните управленски решения;

 

 Повишаване на производителността на туда и квалифиацията на счетоводните специалисти;

 

 Да предложим обективни и разумни цени за счетоводно обслужване.


Колкото и клиширано да звучи, вярваме, че единственият път към утвърждаване на пазара на счетоводни услуги, на фона на жестоката конкуренция в счетоводния бранш, е постоянно усъвършенстване на организацията на работа, коректност и креативност. Пътят е непрестанни обучения на екипа, полагане на усилие за високата му мотивация, създаване на отлична комуникация с клиентите, внедряване на висококачествен счетоводен софтуер и предоставяне на обективни цени за счетоводно обслужване.

 

Последователността във всичко това даде резултат и помогна на компанията да изгради репутация на лоялен и надежден партньор в сферата на счетоводното обслужване. Така счетоводна къща Микрофинанс успя да спечели уважението както на клиентите си, така и на колегите в счетоводния бранш.

 

Без значение дали бизнесът Ви е нов или е отдавна утвърден, независимо от капацитета и правния Ви статут /ЕТ, ООД, ЕООД, АД и т.н./, ако ни се доверите, ние ще подходим отговорно и с нужното внимание, търпение и професионализъм.

 

Работим в тясно сътрудничество с доказани юристи и одитори за по-пълното счетоводно и правно обслужване.

 

За допълнително удобство на клиентите си, счетоводна къща МИКРОФИНАНС предоставя напълно безплатно възможността за посещение на място. При този вариант вземаме документите от Ваш офис или обект и Ви носим необходимите счетоводни документи и справки. Услугата важи за всички клиенти от гр. Пловдив и Асеновград.