Микрофинанс ООД Пловдив

счетоводство на фирми Асеновград

Специализирани услуги


счетоводство на фирми ПловдивСчетоводно обслужване на IT компании

 

 

В резултат от бурното развитие на IT бизнеса, нараства и търсенето на качествени счетоводни услуги. Всичко това е в унисон с традиционно високите изисквания на амбициозните IT компании, търсещи високи стандарти на всички нива.

 

Счетоводна къща Микрофинанс положи много усилия да се докаже в тази сфера, като вече над 30% от клиентите ни са софтуерни / IT компании в повечето направления на бранша.

 

Работим успешно с компании от цялата страна, включително и чуждестранни клиенти, които успешно развиват бизнеса си в България. Обръщаме особено внимание на комуникацията с клиентите, стремим се да реагираме максимално бързо на възникнали казуси или нужда от финансово-счетоводна информация, тъй като този силно динамичен бизнес изисква светкавични решения.

 

За да оптимизираме информационните потоци, обмяната на документи, справки, отчети и т.н. може да стане изцяло по електронен път, в удобен за клиента начин – качване в „облак“, сървър, на електронната поща и т.н. Подаваме всичко необходимо към институциите по електронен път, представляваме клиентите си пред контролните органи при проверки и ревизии. С други думи – опитваме се да осигурим спокойствие на мениджмънта и той да се съсредоточи върху основната си дейност.

 

През последните няколко години сме се сблъскали с множество казуси и специфични проблеми, характерни за счетоводната и данъчна отчетност на компаниите в областта на информационните технологии. Направили сме всичко възможно да ги решим по най-добрия начин и да предложим една оптимална организация на работа, осигуряваща сигурност и понижаване на финансовия и данъчен риск. Така даваме нашия скромен принос в просперитета на софтуерните компании, които ни се довериха.

 

Още информация по темата може да намерите в нашата статия: Особености в счетоводната отчетност на IT компании.

 

За допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас.